Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

Ophthalmogen Eye10 Αυτοθερμαινόμενες Μάσκες Ματιών για Πρησμένα Βλέφαρα, Ερεθισμένα Κόκκινα Μάτια με Αίσθηση Ξένου Σώματος & Θολή Όραση 10 Τεμάχια

Πρωτοποριακές Αυτοθερμαινόμενες μάσκες ματιών μιας χρήσης. Πρησμένα και ερεθισμένα βλέφαρα - μάτια;Α … Περισσότερα

ΚΩΔ: 576924
BARCODE: 5200000023831
20.76€
20.76€
Άμεσα Διαθέσιμο

Περιγραφή προϊόντος

Πρωτοποριακές Αυτοθερμαινόμενες μάσκες ματιών μιας χρήσης. Πρησμένα και ερεθισμένα βλέφαρα - μάτια;

Ανακουφίζουν τα μάτια από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα.
Το Ophthalmogen Eye10 είναι οι αυτό-θερμαινόμενες μάσκες ματιών σε μορφή κομπρέσας που συμβάλουν στην δραστική και μακροχρόνια ανακούφιση από τα συμπτώματα βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, χαλάζιου, πρησμένων-κουρασμένων ματιών όπως
  • Πρησμένα-ερεθισμένα βλέφαρα
  • Αδύναμες-προβληματικές βλεφαρίδες
  • Δακρύρροια (μάτια που δακρύζουν)
  • Τσίμπλες
  • Αίσθηση άμμου ή ξένου σώματος σαν σκουπιδάκι στα μάτια
  • Κόκκινα μάτια-οφθαλμικοί ερεθισμοί (αντί-αισθητική εμφάνιση)
  • Φαγούρα, καύσος στα μάτια
  • Θολή όραση με οπτικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (δυσκολία στο διάβασμα και στην νυχτερινή οδήγηση σε αρκετές περιπτώσεις)
  • Ευαισθησία στο φως
  • Δυσανεξία στο μακιγιάζ
  • Δυσανεξία στους φακούς επαφής

Οι αυτοθερμαινόμενες μάσκες μιας χρήσης, παρέχουν στα βλέφαρα την κλινικά αποδεδειγμένη ευεργετική θερμοκρασία των 40C για 20’, με αποτέλεσμα την ταχεία ανακούφιση, αναζωογόνηση, ξεκούραση και θεραπεία των ματιών.
Τα μάτια μας καθημερινά καταπονούνται από το περιβάλλον, τα αλλεργιογόνα, τα παράσιτα Demodex, την ελλιπή διατροφή, την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, το μακιγιάζ-eyelash extension, τους φακούς επαφής και την χρήση κάποιων φαρμακευτικών θεραπειών. (πχ. αντιγλαυκωματικά κολλύρια, αντισυλληπτικά, αντιαλλεργικά, ρετινοειδής θεραπεία της ακμής).
Η συστηματική θερμική θεραπεία των βλεφάρων συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των βλεφάρων, την ξεκούραση των ματιών και την βελτίωση της ποιότητας της όρασης μέσω της επιβράδυνσης της εξάτμισης των δακρύων και της σταθεροποίησης του δακρυικού φιλμ. 
Αποτελέσματα τα οποία προσφέρουν μακροχρόνια οφθαλμική ανακούφιση, άνεση και βελτίωση της ποιότητας ζωής. 
Οι αυτοθερμαινόμενες μάσκες θα ωφελήσουν ιδιαίτερα τους χρήστες φακών επαφής, μακιγιάζ - extension βλεφαρίδων, χρήστες Η/Υ, μειώνοντας τους ερεθισμούς που μπορεί να προκληθούν από την χρόνια και πολύωρη χρήση τους. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ξεκούραστα - λαμπερά μάτια με αισθητά μειωμένους ερεθισμούς, πιο υγιή βλέφαρα και δυνατές βλεφαρίδες.



Η Ophthalmogen υγιεινή των βλεφάρων συμβάλλει στην διάνοιξη των μπλοκαρισμένων λιπιδικών μεϊβομιανών αδένων, την βελτιωμένη άνεση των ματιών και την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων που οφείλεται στον έλεγχο της φλεγμονής των βλεφάρων και την σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ που σημαίνει υψηλής ευκρίνειας-καθαρότερη όραση. 
Οι πρωτοποριακές 40C αυτοθερμαινόμενες μάσκες μιας χρήσης Ophthalmogen EYE10 ανήκουν στα προϊόντα υγιεινής των ματιών και συστήνεται η καθημερινή χρήση τους στα βλέφαρα.

Κατευθυντήριες οδηγίες θεραπείας της χρόνιας βλεφαρίτιδας / ξηροφθαλμίας
Α) x 1 φορά την ημέρα Ophthalmogen Eye10 για 20 μέρες
Β) x 1-2 φορές την ημέρα κάντε μασάζ στα βλέφαρα με το Ophthalmogen Gel (οφθαλμική αλοιφή βλεφαρίτιδας) για 2 μήνες
Γ) x 2-3 φορές την ημέρα να ενυδατώνετε τους οφθαλμούς με τεχνητά δάκρυα Visionlux Plus ή Navitae Plus

Θεραπεία χαλάζιου : x 2 φορές τη μέρα χρήση του Ophthalmogen Eye 10 για 15 μέρες
*Η χρήση του Ophthalmogen Eye 10 γίνεται στα βλέφαρα πριν/μετά την χρήση των φακών επαφής, μακιγιάζ – eyelash extension.
Η ελεγχόμενη θερμική θεραπεία των βλεφάρων αποτελεί τον βασικό πυλώνα της οφθαλμολογίας όσον αφορά την επαναφορά της γενικότερης υγείας, ευεξίας, ομορφιάς των βλεφάρων-βλεφαρίδων - οφθαλμών από την γενικότερη καταπόνηση τους.

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας εταιρείας, πατώντας τον σύνδεσμο παρακάτω
Αυτό-θερμαινόμενες κομπρέσες ματιών μιας χρήσης που συμβάλλουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα βλεφαρίτιδας.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα