Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

Atache Vital Age Serum 2 Retinol + Coq10 Αντιρυτιδικός Ορός Κατά της Πρόωρης Γήρανσης 30ml

Serum προσώπου με καθαρή ρετινόλη 0,3% και συνένζυμο Q10 0,2% (liposomated formula).Κατάλληλο για δέ … Περισσότερα

ΚΩΔ: 572256
BARCODE: 8430795001104
46.09€
46.09€
Άμεσα Διαθέσιμο

Περιγραφή προϊόντος

Serum προσώπου με καθαρή ρετινόλη 0,3% και συνένζυμο Q10 0,2% (liposomated formula).

Κατάλληλο για δέρμα που παρουσιάζει ατέλειες λόγω πρόωρης γήρανσης. Ενδείκνυται για ηλικίες άνω των 35 ετών.

Δράσεις
Αντιρυτιδική : Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και ελαχιστοποιεί την τραχύτητα του δέρματος. Το χαμηλό μοριακό του βάρος συμβάλλει ώστε να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστίνης.
Ενυδατική : Συμβάλλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος, τη βελτίωση της υφής του και την εξισορρόπηση της παραγωγής λίπους.
Λευκαντική : Λόγω της δράσης της ρετινόλης, μαλακώνει τα μαύρα στίγματα και εμποδίζει τον επιταχυνόμενο σχηματισμό νέων.
Ανανέωση κυττάρων : Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, ενεργοποιεί την κυτταρική ενέργεια και βελτιώνει τη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Εφαρμόζεται το βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό με ελαφρύ μασάζ. Τοποθετούμε στην παλάμη μια δόση, πιέζοντας το άνω μέρος από τα δοσομετρικά φιαλίδια και αναμειγνύουμε τα 2 συστατικά με την άκρη του δακτύλου μας. Διατίθεται σε πρωτοποριακή συσκευασία Dual Serum για να επιτυγχάνεται η ανάμειξη των συστατικών τη στιγμή της εφαρμογής.

Συστατικά
Aqua, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Dimethiconol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lecithin, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Citric Acid, Retinol, Potassium Sorbate, Ubiquinone, Dimethylmethoxy Chromanol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract.

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας εταιρείας, πατώντας τον σύνδεσμο παρακάτω
Serum προσώπου με καθαρή ρετινόλη, για επιδερμίδες με ατέλειες λόγω πρόωρης γήρανσης.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα